Samfundet

Denne forum-gruppe handler om de steder hvor autister møder resten af samfundets repræsentanter og skal finde sin plads i verden.
 • Forum
  Emner
  Indlæg
  Seneste indlæg
 • Ingen ulæste indlæg Politik og samfund
  I dette forum kan brugerne vælge at diskutere hvordan autismen behandles i det politiske system.

  De tager blandt andet beslutninger om hvor mange penge der skal bruges på at hjælpe dem der har behov for det og sætter rammerne for hvordan det må gøres. Det handler om prioriteringer og stemmer.

  Fra vores side kan vi finde ud af hvad vi ønsker og sende klare signaler til politikkerne og resten af samfundet om hvilke ønsker vi har og hvordan vi ønsker at blive behandlet i de offentlige institutioner. Denne viden kan vi også sende videre til de organisationer der taler vores sag.
  6 Emner
  11 Indlæg
  Seneste indlæg Re: Autist udpeget af Obama t…
  af Zmiley Vis det seneste indlæg
 • Ingen ulæste indlæg Erfaringer med det offentlige system
  I dette forum kan brugerne vælge at diskutere de gode eller dårlige erfaringer, som de har fået i det offentlige system.

  Da nogle af sagerne naturligt indeholder personlige oplysninger, vil jeg opfordre til at man kun diskuterer de generelle oplevelser og udelader navne på sagsbehandlere, læger og andre der bliver omtalt.

  Det kan føre til anklager om injurier, som vil medføre at forum eller i det mindste gruppen lukkes. Hvis der dukker navne op i indlæggene, vil jeg ikke tøve med at få det rettet så hurtigt som muligt og tage de nødvendige forholdsregler, som kunne være at alle indlæg skal godkendes i denne gruppe.
  6 Emner
  10 Indlæg
  Seneste indlæg Underskriv: Nej tak til hjemt…
  af aldebaran Vis det seneste indlæg
 • Ingen ulæste indlæg Psykiatri og medicin
  I dette forum kan brugerne vælge at diskutere erfaringer med psykiatrien og den medicin, som man får tilbudt.

  Da nogle af sagerne naturligt indeholder personlige oplysninger, vil jeg opfordre til at man kun diskuterer de generelle oplevelser og udelader navne på læger og andre der bliver omtalt. I følge lægeloven må lægmænd ikke stille diagnoser, så lad være med det.
  9 Emner
  23 Indlæg
  Seneste indlæg Re: Hvad alle bør vide om Via…
  af Paul Vis det seneste indlæg
 • Ingen ulæste indlæg Psykologi og støtte
  I dette forum kan brugerne vælge at diskutere erfaringer med psykolog-hjælp og de forskellige støtteordninger, som tilbydes.

  Hvis ordningerne er forskellige, i forskellige dele af landet, kan disse forskelle også blive interessante at dele viden om. Nogle vil måske opdage helt nye muligheder, som passer meget bedre til sin egen situation end det man får tilbudt for tiden. Dette er en af fordelene ved at sprede viden.
  2 Emner
  5 Indlæg
  Seneste indlæg Hvad er forskellen på BMSF
  af Zmiley Vis det seneste indlæg
 • Ingen ulæste indlæg Helsekost og alternative behandlinger
  I dette forum kan brugerne vælge at diskutere alle de forskellige tilbud der er i det alternative behandlingssystem.

  Nogle behandlinger virker bedre end andre og enkelte er rent fup og gamle aviser. Nogle læger bruger akupunktur og andre læger siger at det ikke har nogen effekt. Vi kan hjælpe hinanden med at finde vej i den alternative labyrint, ved at dele gode og dårlige erfaringer og gerne anbefale de få, som for alvor har kan noget.

  Hvis man bare er totalt skeptisk overfor dette emne, henvises til forum-gruppen Individet -> paranormale emner og skepsis. -> Skepsis
  7 Emner
  34 Indlæg
  Seneste indlæg Re: Magnesium og Autisme
  af Mads507h Vis det seneste indlæg