Frit Autisme-Forum

Mødested for autistisk kultur
Dato og tid er 06 jul 2020 22:29

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: 23 feb 2014 23:10 
Offline
Snakkesalig
Brugeravatar

Tilmeldt: 07 maj 2011 00:59
Indlæg: 530
Geografisk sted: 2830 Virum
Hej alle sammen, :wave:

det ville være dejligt, hvis der var flere der bare skrev en lille smugle her i forum. Jeg kan se at de ofte er flere end 5 gæster på ad gangen. nogle af dem må vel også være faste brugere. En af fordelene ved dette forum, er at man slipper for blinkende reklamer. Jeg sælger heller ikke personlige oplysninger til reklamefirmaer. I de interne grupper i gruppen Diverse, som man kan se, når man har skrevet 3 beskeder, kan man også skrive uden at gæsterne og søgemaskinerne kikker med.

Et forum er brugernes sted og når jeg skriver de fleste beskeder, er det for at holde gang i butikken, ikke fordi jeg er den eneste der må skrive noget.

Hvis du kikker efter nye indlæg, uden at logge ind, vil du måske gå glip af noget, da de interne grupper ikke bliver vist, før du er logget ind.

Hvis du får lyst til at være medlem af forum, skal du give nogle få oplysninger og svare på et spørgsmål. Spørgsmålet skal forhindre programmer i at melde sig til forum automatisk, men svarene er på Frit Autisme-Forums hjemmesider, kan findes med Google eller også er det en lille gåde. Hvis du ikke kan finde svaret, kan du prøve igen og se om et andet spørgsmål er lettere. Der er ingen grund til at give op.

Jeg håber at høre fra flere af de mange tilmeldte, så vi kan få liv i forum. Der burde være mange interessante emner at tage fat på.

Man kan altid starte med at skrive i vuggen, indtil man kan finde rundt.

Mvh.
Anders

_________________
... og jeg har mere på hjertet end fedt ;-)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 27 jul 2014 23:58 
Offline
Stadig ny bruger

Tilmeldt: 20 maj 2014 18:49
Indlæg: 2
Jeg synes rigtig meget om denne ide med et forum, men måske skulle du gøre så man kommer direkte ind på forummet når man skriver "fritautismeforum.dk"
Også så det er nemmere for Google at finde siden. :-)

Og måske ændre din signatur så den er lidt mere indbydende end "Hvis ikke, så lav noget bedre selv" :-)


Top
 Profil  
 
Indlæg: 28 jul 2014 19:41 
Offline
Administrator
Brugeravatar

Tilmeldt: 06 maj 2011 23:51
Indlæg: 195
Det skal ikke være nemt at komme ind på mit forum :lol: Jeg vil gerne filtrere de dovne, ligeglade og slappe fra, som ikke gider bruge lidt tid og energi på at finde herind.

I starten havde jeg store planer med hjemmesiden og det har jeg ikke opgivet endnu.

I dag har jeg fx. fundet et projekt, som gerne ville have et opslag på opslagssiden. Der er rigtig mange gode links på linksiden og oversigten over forum er den hurtigste måde at finde det forum man skal bruge.

Der har været flere forsøg på at lave et forum for autister, så derfor valgte jeg temaet kultur. På den måde overlader jeg de store foreninger til at lave det de er gode til, det politiske og personligt støttende arbejde. De andre fora er døde hen og mit hoster stødt videre, mest baseret på mine og en smal gruppes indlæg.

Min signatur er en reaktion på den kritik, der kommer af mit forum en gang imellem og hvis du ikke kan lide det, så ... :arrow:

Google er stort set hele tiden inde i forum og søge. Når man er logget ind, kan man klikke på "hvem er online" i øverste kant af rammen med listen over aktive brugere. Der kan man så se hvem er er i Forum og hvilke underfora de kikker på. Google er der det meste af tiden. :-)

Prøv også at indtaste "site:http://fritautismeforum.dk/" i Googles søgefelt, så kan du se hvor mange links de har samlet.

Og så i øvrigt velkommen i forum. Det er godt at der kommer nye kræfter, med lyst til at lave det hele om. Jeg håber at din energi også går til at skrive i nogle af de andre emner.

Mvh.
FAF_admin

Og her kommer så min signatur endnu en gang...

_________________
. . . og dette er så mit frie forum.
Hvis du kan li' det, så velkommen.
Hvis ikke, så lav noget bedre selv.


Top
 Profil  
 
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne Svar på emne  [ 3 indlæg ] 

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer

Søg efter:
Hop til:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team