[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
Frit Autisme-Forum :: Vis emne - De sarte af os - Tøsedrengene
Frit Autisme-Forum
http://fritautismeforum.dk/forum/phpBB3/

De sarte af os - Tøsedrengene
http://fritautismeforum.dk/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=378
Side 1 af 1

Forfatter:  aldebaran [ 23 jan 2013 01:05 ]
Titel:  De sarte af os - Tøsedrengene

Allerede inden jeg vidste at der var noget der hed autisme, holdt jeg meget af denne sang. Teksten beskriver meget præcist, den følelse jeg havde af at være udenfor og at ingen værdsatte mine gode egenskaber. Når jeg var rigtig trist til mode lyttede jeg til denne sang og vidste at der i hvert fald var en, der forstod hvordan jeg havde det.

Lyt til teksten og nyd den smukke blide stemme. Hvis du har et rigtigt stereoanlæg eller et par gode hovedtelefoner, så er det nu de kan kobles på, for at få de sidste lækre detaljer med.Mvh.
A.

Forfatter:  Hauge [ 27 jan 2013 23:32 ]
Titel:  Re: De sarte af os - Tøsedrengene

Her har jeg det lige som dig A!
Den melodi, gik bare rent ind, da jeg hørte den første gang! Husker det endnu. Den forløste bare noget i mig...
Da jeg så spillede den for et par venner, kunne jeg ikke forstå de syntes den var kedelig! - Men den gang, i slut-firserne, vidste jeg at jeg var anderledes. - Ikke at jeg havde AS. Og hvor anderledes det gjorde mig...

Mange tak for linket! - Så kan det være LP'en ikke bliver slidt helt igennem...

Side 1 af 1 Alle tider er UTC + 1 time [DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/