Hej..

Det første forum, hvor nye brugere kan komme med indlæg og alle kan være med.

Hvis man kan ikke finde det rigtige forum, så læg beskeden der.

Dette forum blev født Fredag d. 13/5 2011 KL. 8:00. Det er U-HYG-GE-LIGT :-)

Redaktør: Redaktør_1

Besvar
Zenona
Begynder
Indlæg: 11
Tilmeldt: 30 jun 2013 19:17

Hej..

Indlæg af Zenona »

Godt at admin også er lidt paranoid o_o ellers må jeg til at skjule mig x)

Ja net navnet er Zenona og jeg er 18år hankøn asperger.. Jeg har hvis nok været har før men troede det nok var/er farligt eller meget tomt, hvis det da ikke er det :shock: .. Jeg håber der sker noget andet at jeg har tilmeldt mig har i håbet på noget og eller nogen at være 'sammen med / i gruppe med' og have det godt med.. Har søgt rundt om hvad det kan, vil og kommer til at betyde for mig, jeg har læst lidt her fra også..

Hvor fri er man her? aw.. Altså, er der godt med plass?.. er bange for end ikke i vil have mig her..
Brugeravatar
FAF_admin
Administrator
Indlæg: 197
Tilmeldt: 06 maj 2011 23:51

Re: Hej..

Indlæg af FAF_admin »

Hej Zenona,

Den eneste der blev smidt ud, med et brag, lagde børneporno ud i forum. Andre som er blevet stoppet, har reklameret for sko og andre mærkeligt ting. Dem bliver der også slukket for. :twisted:

Generelt er formålet med forum, at skabe kontakt imellem aktive autister, ADHDer, GUA og hvad de ellers bliver kaldt. Jeg lukker også andre ind, da de normalt kommer af interesse eller for at følge med i hvad der sker. Jeg har ikke nogle strenge regler for hvem der må være med, men mere for at man skal behandle hinanden ordentligt og give hinanden plads til at være forskellige. Hvis man ikke hører til spektrum, har man, ved at godkende reglerne, accepteret at man vil følge reglerne, både de lovbefalede og dem jeg fastsætter.

Her er debatten om reglerne i forum, så kan du se nogenlunde, hvordan debatten gik.
Regler i forum detbat

Jeg har valgt "autistisk kultur" som "tema", da det ikke er meningen at vi skal lave forenings-arbejde(personlig hjælp, møder, juridisk bistand, kontakt til politikere og journalister mm.) i stedet vil jeg gerne formidle kontakten imellem de aktive brugere, især de skabende, og alle dem der gerne vil finde dem. I mens vi venter, har jeg så valgt at holde forum i gang med debat på alle mulige områder. De eneste emner, som ikke er velkomne endnu, er sex og private oplysninger om andre end dem der selv skriver det. Det er således ikke velset at afsløre andres identiteter eller private oplysninger.

Når man skriver i de åbne grupper, skal man være opmærksom på at alle med adgang til internettet kan læse det. Når du har skrevet 3 beskeder, er du ikke "ny bruger" mere og der vil være nogle fora under Forum-gruppen Diverse, som så bliver synlige. De kan ikke ses uden at man er logget på, heller ikke af søgemaskinerne og nye brugere. Her kan man skrive lidt mere private ting.

:wave:
Selvfølgelig er du velkommen, Zenona. Du skal bare kunne acceptere at alle andre også har lov og ret til at være almindelige eller mærkelige, så længe de ikke genrer nogen. Man har altid valget, at lade være med at læse det man ikke syntes om. Der ud over er det mig der bestemmer, hvad jeg vil have i mit forum.

Jeg er nok mere "bange for", at du ikke har lyst til at blive og bruge forum. :-)

Mvh.
FAF_admin
. . . og dette er så mit frie forum.
Hvis du kan li' det, så velkommen.
Hvis ikke, så lav noget bedre selv.
Zenona
Begynder
Indlæg: 11
Tilmeldt: 30 jun 2013 19:17

Re: Hej..

Indlæg af Zenona »

oh, godt :D det lyder rigtig godt ^^ føler mig allerede meget velkommen :3

så skal jeg nok kigge mig omkring og se om der ikke er noget jeg lige kunne være med på ^^

hmm.. måske jeg kunne dele lidt ud af hvad jeg ved og føle mig glad i ideen om der nok for en gangs skyld (måske) er nogen der vil læse det xD selv om i nok ved en del, kunne vi deles om vores viden ^^ :)
Brugeravatar
aldebaran
Snakkesalig
Indlæg: 532
Tilmeldt: 07 maj 2011 00:59
Geografisk sted: 4970 Rødby
Kontakt:

Re: Hej..

Indlæg af aldebaran »

Hvis man kikker på forums statistik, så er der næsten 200 besøg hvert døgn. Hvis vi er dovne og siger at halvdelen er søgemaskiner, så giver det ca. 100 mennesker der kommer forbi og kikker rundt. Det er vel ikke så dårligt, at have den slags indflydelse. ;-)

Jeg tilføjer lige et billede, for det kan aldebaran ikke. (FAF_admin)
stats FAF 2013.JPG
Du har ikke tilladelse til at få vist vedhæftede filer i dette indlæg.
... og jeg har mere på hjertet end fedt ;-)
Zenona
Begynder
Indlæg: 11
Tilmeldt: 30 jun 2013 19:17

Re: Hej..

Indlæg af Zenona »

næ, det er det sku ikk xD hmm.. Jeg har læst (læst? hvad er det jeg skriver, lol. min pc læser op for mig, bruger CD-ord og det virker sku meget godt ^^ den er oppe på 400 hastighed(fra 100 til 800(hurtigere end normale ;))) alt det der er på "Forskning og videnskab om autisme" i dit forum som er på dansk og kigget lidt på nogle af video'erne i dag. Jeg synes det er interessant :twisted: selv om jeg nok er lidt mere til 'pyramide tankegang' (ja, fandt lige på det, fordi det lyder godt xD) det at finde, analysere, perspektivere, huske og bruge, eller også bare at finde toppen og gå ud fra den til at forklare alt anden.. eller lidt ligesom at lære 1 sprog er svært, men når man har lært så mange flere bliver det nemt at lære nye Håber i forstår xD

nå men det er jo også sent, sååå godnat for nu xD

ps: Yes, sir. 3 indlæg ialt og så går det løs imorgen xD

pss: har læst om på mit indlæg og føler mig lidt ligesom den her: :geek: (men har altså ikke briller..)
Besvar

Tilbage til "Vuggen"