Hej

Det første forum, hvor nye brugere kan komme med indlæg og alle kan være med.

Hvis man kan ikke finde det rigtige forum, så læg beskeden der.

Dette forum blev født Fredag d. 13/5 2011 KL. 8:00. Det er U-HYG-GE-LIGT :-)

Redaktør: Redaktør_1

Besvar
ReadysteadyYeti
Ny bruger
Indlæg: 1
Tilmeldt: 07 sep 2014 23:38

Hej

Indlæg af ReadysteadyYeti »

Hallo, personer. Jeg er ReadysteadyYeti, også kendt som RSY eller Billy. Jeg er ikke fra Danmark, men jeg er fra USA. Jeg lærer dansk, og har læret dansk for to år. Min dansk må være dårligt, så jeg beklager hvis det er. Mit første sprog er engelsk, men lad os ikke tale det her. Jeg besluttet at sammenføje fordi jeg har højtfungerende autisme, og ønsker at være i en forum hvor jeg kan snakke om personlige ting, inkluderer autisme. Jeg har mange social problemer i mit liv, og har brug for hjælp i disse ting.

Jeg interesser i sprog og lingvistik, og ønsker at blive en lingvist i fremtiden. Jeg også interesser i en tv-serie der heddes Mona the Vampire (Mona er Vampyr, dansk oversættelsen), hvilken I må har ikke kendt. Det er en tv-serie for børn (ikke eftersynkroniseret i dansk), om en pige, der troes at hende er en vampyr hero, med hendes to venner Lily (Princess Giant, Princesse Kæmpe) og Charley (Zapman), og hendes kat, Fang.

Jeg er glad for at være her på denne forum, og jeg vil skrive her meget ofte. Jeg håber at blive venner med personer her på denne forum også. (:
Brugeravatar
aldebaran
Snakkesalig
Indlæg: 532
Tilmeldt: 07 maj 2011 00:59
Geografisk sted: 4970 Rødby
Kontakt:

Re: Hej

Indlæg af aldebaran »

Hej ReadysteadyYeti,

Velkommen i FAF(Frit Autisme-Forum). Det første jeg lægger mærke til, er at du lyder som et positivt og energisk menneske. Det ville glæde mig enormt at have aktive brugere her i forum, også selvom jeg skal importere dem fra USA. ;-)

Jeg vil lige gøre opmærksom på at "aldebaran" er det brugernavn, som jeg bruger, når jeg skriver som privat person(Det er mig der ejer, administrer og skabt dette forum), men jeg skal bare behandles rimeligt, som alle andre i FAF. Jeg er meget interesseret i at formulere mig på korrekt dansk, inklusiv stavning, så de fleste tekster vil være formuleret i noget der ligner sproget, som en velformuleret dansker ville bruge det. Jeg bruger dog flere lange sætninger end de fleste ("mennesker" kan udelades her, da det er underforstået). Den letteste måde at genkende en udlænding der skriver eller taler dansk er, at de glemmer omvendt ordstilling i bisætninger. "Før jeg kom til Danmark, jeg talte engelsk".

Din tekst er let at forstå, selv om du bruger nogle andre ord, end der er tradition for i daglig tale(almindelig brugt dansk).

Det er en "regel" her i forum, som jeg vil værne om, at man ikke retter fejl i andres tekster, men mindre det er svært at forstå. Hvis du ønsker det, kan du skrive i din signatur(profilen), at vi gerne på fortælle dig om fejl i sproget. På den måde kan du lære af de rettelser, du får fra andre brugere. I øvrigt er der mange i Danmark som forstår Engelsk rimelig godt.

Jeg ved ikke om der er et forum her for sprog, men det bliver nok under Selv-udtryk » Tekster (artikler, prosa, poesi) eller Viden og verden » Andre emner. Du kan bare skrive løs og svare på andre indlæg, så finder du ud af om der dukker svar op ellers kommer jeg nok forbi igen. :-)
... og jeg har mere på hjertet end fedt ;-)
Brugeravatar
FAF_admin
Administrator
Indlæg: 197
Tilmeldt: 06 maj 2011 23:51

Re: Hej

Indlæg af FAF_admin »

Nu så jeg lige at du var interesseret i en TV-serie. Det tror jeg også, at der er mange andre der er, så jeg har lavet et nyt forum i dag som nok passer til emnet.

Viden og verden » Kendte, TV og medier

Frit Autisme-Forum er også på Facebook. Frit Autisme-Forum

Mvh.
FAF_admin(det er også mig ;-) )
. . . og dette er så mit frie forum.
Hvis du kan li' det, så velkommen.
Hvis ikke, så lav noget bedre selv.
Besvar

Tilbage til "Vuggen"