Frit Autisme-Forum

Mødested for autistisk kultur
Dato og tid er 06 dec 2021 10:19

Alle tider er UTC + 1 time [DST ]


 
 Forum   Emner   Indlæg   Seneste indlæg 
Ingen ulæste indlæg
Ingen ulæste indlæg
Politik og samfund

I dette forum kan brugerne vælge at diskutere hvordan autismen behandles i det politiske system.

De tager blandt andet beslutninger om hvor mange penge der skal bruges på at hjælpe dem der har behov for det og sætter rammerne for hvordan det må gøres. Det handler om prioriteringer og stemmer.

Fra vores side kan vi finde ud af hvad vi ønsker og sende klare signaler til politikkerne og resten af samfundet om hvilke ønsker vi har og hvordan vi ønsker at blive behandlet i de offentlige institutioner. Denne viden kan vi også sende videre til de organisationer der taler vores sag.

6

11

10 okt 2013 20:45

Zmiley Vis det seneste indlæg

Ingen ulæste indlæg
Ingen ulæste indlæg
Erfaringer med det offentlige system

I dette forum kan brugerne vælge at diskutere de gode eller dårlige erfaringer, som de har fået i det offentlige system.

Da nogle af sagerne naturligt indeholder personlige oplysninger, vil jeg opfordre til at man kun diskuterer de generelle oplevelser og udelader navne på sagsbehandlere, læger og andre der bliver omtalt.

Det kan føre til anklager om injurier, som vil medføre at forum eller i det mindste gruppen lukkes. Hvis der dukker navne op i indlæggene, vil jeg ikke tøve med at få det rettet så hurtigt som muligt og tage de nødvendige forholdsregler, som kunne være at alle indlæg skal godkendes i denne gruppe.

6

10

30 okt 2013 00:35

aldebaran Vis det seneste indlæg

Ingen ulæste indlæg
Ingen ulæste indlæg
Psykiatri og medicin

I dette forum kan brugerne vælge at diskutere erfaringer med psykiatrien og den medicin, som man får tilbudt.

Da nogle af sagerne naturligt indeholder personlige oplysninger, vil jeg opfordre til at man kun diskuterer de generelle oplevelser og udelader navne på læger og andre der bliver omtalt. I følge lægeloven må lægmænd ikke stille diagnoser, så lad være med det.

9

19

09 okt 2018 10:06

Paul Vis det seneste indlæg

Ingen ulæste indlæg
Ingen ulæste indlæg
Psykologi og støtte

I dette forum kan brugerne vælge at diskutere erfaringer med psykolog-hjælp og de forskellige støtteordninger, som tilbydes.

Hvis ordningerne er forskellige, i forskellige dele af landet, kan disse forskelle også blive interessante at dele viden om. Nogle vil måske opdage helt nye muligheder, som passer meget bedre til sin egen situation end det man får tilbudt for tiden. Dette er en af fordelene ved at sprede viden.

2

5

10 feb 2012 18:50

Zmiley Vis det seneste indlæg

Ingen ulæste indlæg
Ingen ulæste indlæg
Helsekost og alternative behandlinger

I dette forum kan brugerne vælge at diskutere alle de forskellige tilbud der er i det alternative behandlingssystem.

Nogle behandlinger virker bedre end andre og enkelte er rent fup og gamle aviser. Nogle læger bruger akupunktur og andre læger siger at det ikke har nogen effekt. Vi kan hjælpe hinanden med at finde vej i den alternative labyrint, ved at dele gode og dårlige erfaringer og gerne anbefale de få, som for alvor har kan noget.

Hvis man bare er totalt skeptisk overfor dette emne, henvises til forum-gruppen Individet -> paranormale emner og skepsis. -> Skepsis

7

34

30 maj 2016 14:27

Mads507h Vis det seneste indlægAlle tider er UTC + 1 time [DST ]


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Hop til:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Danish translation & support by Olympus DK Team