Tilskuds-job vs. arbejde

I dette forum kan brugerne vælge at diskutere alle de genvordigheder og glæder man kan møde, hvis man har arbejde, er i arbejdsprøvning eller på anden måde udfører lignende opgaver.

Det kan handle om at omgås NT-er, håndtere stress eller finde et job, hvor man kan have et godt liv og alligevel klare sig selv(Specialisterne).
Besvar
Brugeravatar
aldebaran
Snakkesalig
Indlæg: 532
Tilmeldt: 07 maj 2011 00:59
Geografisk sted: 4970 Rødby
Kontakt:

Tilskuds-job vs. arbejde

Indlæg af aldebaran »

Der er selvfølgelig nogen er ikke kan passe et fuldtidsjob og de skal have den hjælp, de skal have.

En ting er, at man kan bruge aspier, på pension, med tilskuds-løn, som billig arbejdskraft, noget andet er at skabe rigtige jobs, hvor aspier kan få tilpasset arbejdet, så de kan få en fuldfed løn og have et selvstændigt liv, fri for at være under en sagsbehandlers administration.

Det er lykkedes for mig at komme ind på en arbejdsplads(Distributionskonsulent ;-) på en genbrugsplads), hvor jeg godt kan være lidt mærkelig uden at det gør så meget. Rent faktisk passer jeg mit job lige så godt som de andre, normale, og til tider ringer de til mig, når jeg har fri, fordi jeg er den eneste der har styr på visse opgaver. Jeg får samme løn som de andre og der er ikke nogle særlige ordninger, ud over at vi har en fast aftale om at de andre ikke rører ved mig, uden jeg er "med på det". Jeg har også en "fast plads" i kantinen, hvor jeg kan se hele rummet og har en væg bag mig, når jeg spiser. Det fungerer fint.

Der må være andre jobs, hvor man kan lave ganske små ændringer og interne aftaler, som gør det muligt for aspier at passe ind i arbejdsgangen. Hvis postvæsenet fungerede som i gamle dage, før 1990 hvor effektiviseringen og umenneskeligheden blev indført, ville det være et godt bud på et aspie-job.

Jeg håber at andre interesserer sig for dette emne.

Mvh.
A.
... og jeg har mere på hjertet end fedt ;-)
Kevin
Godkendt
Indlæg: 4
Tilmeldt: 20 okt 2016 16:33

Re: Tilskuds-job vs. arbejde

Indlæg af Kevin »

Hvis det er flere der, lige som mig har brug for lidt ekstra ind i mellem da jeg ikke kan kan have et fuldtidsjob, kan jeg varmt anbefale at tage et kvicklån hos "REKLAME".
Besvar

Tilbage til "Arbejdsliv"