Frit Autisme-Forum

FFADK logo Velkommen til Frit Autisme Forums hjemmeside.  Det er  planen at der her skal vokse et landsdækkende forum op, som skal afspejle den autistiske kultur på hele det autistiske spektrum, sådan som den viser sig på nettet og i alle mulige medier. Frit Autisme Forum er nu klar til at brugerne kan melde sig til og dele deres projekter med hinanden.

Dette forum repræsenterer ikke nogen bestemt forening eller filosofi.  I stedet skal det være mødestedet for alle mulige udtryk for autistisk kreativitet og foretagsomhed.  Forum er åbent for hele det autistiske spektrum og andre med interesse for emnet.

Af juridiske hensyn, kan FAF ikke huse ulovlige politiske sammenslutninger eller  fanatiske religiøse retninger.  Vi vil gøre vort bedste for at holde forum fri for spam og links til salg af alt der ikke har relevans til autismen.  

Klik på logoet for at komme til forum. 

Forside Opslag Links Medier og filer Til Forum oversigt
Version 2.0.2 (22 marts 2015)

På denne side kan grupper, foreninger og individer med hjemmesider der handler om autisme eller relaterede emner, præsentere sig selv i faste rammer. Dette skal tages helt bogstaveligt, da  alle opslag på denne side skal følge nogle, vidst nok, simple regler.

Formater:
Sidens format er "HTML 4.01 Transitional//EN" og er kodet som UDF-8, så den kan vise mange sprogs tegn.

 1. Hver bruger(kilde) hos Frit Autisme-Forum får tilbudt en ramme på 360 px. X 240 px.(B X H) 
 2. Logo eller navn skal placeres øverst  og må højest være 360 px X 120 px. (B X H)
 3. Logoet skal være jpg, så man ikke kan lave animationer.
 4. Der skal være et link til hjemmesidens forside(index.htm(l)) fra logoet, som åbner et nyt vindue(_blank), når man klikker på det.
 5. Opslaget må ikke indeholde andre billeder, Flash eller animationer.
 6. Resten af indholdet skal være simpel html, uden blinkende/scrollende tekst, links til CSS eller links til scripts. Der må gerne være CSS-information i de enkelte tags<>, som skjuler hovedsidens CSS-information inden for rammen.
 7. Der må ikke være links til andre organisationer  eller kommercielle sider.
 8. En forening eller gruppe, må have højest et opslag for hoved-foreningen/-gruppen. 
 9. Lokalforeninger kan have deres egene opslag, men må kun linke til deres egen hjemmeside.
 10. De grupper, foreninger og brugere, der leverer opslag, har kun indflydelse på det der er inden for rammen af deres eget opslag.
 11. Disse regler kan ændres uden varsel, hvis det bliver nødvendigt.
 1. Frit Autisme-Forum og Frit Autisme-Forum domænets ejer forbeholder sig ret til at afvise, slette eller ændre opslag. Opslagets kilde, vil blive informeret, hvis det er muligt.
 2. Opslagets kilde kan anmode om at få sit opslag fjernet eller opdateret, hvilket kan tage op til en uge, hvis FAF_admin har travlt eller ikke er hjemme.
 3. Indholdet sendes som en personlig besked til FAF_admin i forum. 
 4. Indholdet skal være vedhæftet som en tekst-fil i formatet "Brugernavn".html. 
 5. Hvis man ikke ønsker at følge dette format, må man lade være med at få opslag  her.

Når/hvis der kommer mere end 6 rigtige opslag på denne side, vil brugsanvisningen blive flyttet til bunden af denne side.

Mvh.
FAF_admin

Herunder kan ses eksempler på opslag:

Zap du Gaf logo
Zag Du Gaf er en musikskole i København, hvor der undervises i slagtøj, klaver og flere forskellige typer hold. Der er særlig plads, tid og rum til diagnosticerede børn/unge (ADHD, Asperger, Autisme mv.).

Planlagt åbning 1. marts.

Opsat af Frit Autisme-Forum
Pakhus_2800 logo

Frivillige søges

 PakHuset har som hovedformål at skabe rummelige arbejdspladser for en gruppe mennesker, som traditionelle arbejdspladser kan have svært ved at imødegå og hjælpe dem tilbage til det ordinære arbejdsmarked, eller blot være med til at give en meningsfyldt hverdag.

Opgaverne kan være; modtage genstande på genbrugs- stationen på 4 timers vagt, web-administration, fotografering og redigering, kontorarbejde, forfaldende opgaver og salg hos os eller i pop-up-butikker.

Rødby Pølser & Sandwich
Facebook

Pølsevognen lige ved NETTO

Hyggelig pølsevogn, hvor man bliver taget godt imod.

Selvfølgelig har de pølser, burgere og det hele.

LevAs

Vi beskæftiger os med rådgivning, vejledning, samt andre særligt tilrettelagte tilbud inden for området af gennemgribende udviklingsforstyrrelser, som for eksempel AST og ADHD.

LevAs består af en direktionsgruppe, en pædagogisk ledelse samt en medarbejderstab bestående blandt andet af psykologer, pædagoger, skolelærere. Vores kernekompetencer ligger i arbejdet med stressåndtering samt at skabe ro, struktur og glæde i hverdagen med udgangspunkt i en anerkendende tilgang til det enkelte individ.
Søskendekursus for Ådalskolen

Ådalskolen

Ådalskolen i Ringsted arrangerer søskendekurser for børn i alderen 9-12 år som har en bror eller søster med et handicap.

Vi tilbyder et kursusforløb på 45 timer fordelt over 3 måneder. Søskende får mulighed for at mødes med andre jævnaldrende som oplever mange af de samme ting som dem selv. Søskendekurset afsluttes med en lejrtur hvori der er en overnatning. Læs mere på vores hjemmeside .
Tekst der siger noget om billedet.
The A-Team
A-Team er et  løbehold, der løber til fordel for autisme, Aspergers og ADHD. Der er et fantastisk sammenhold, super opbakning, idéudveksling og forskellige løbeprogrammer.
 Der er et fantastisk sammenhold, super opbakning, idéudveksling og løbeprogrammer.

Det hele foregår online, og hver løber træner selv i egne vante omgivelser. Der er et fantastisk sammenhold, super opbakning, idéudveksling og løbeprogrammer. Holdet består af mennesker med autisme, aspergers, ADHD m.v, fagfolk, forældre og søskende. 

Mvh.
Andersm Lund Olsen
FAF_admin